Aikidon peruskurssi kevät 2020

Aloittava peruskurssilainen, ole hyvä ja täytä jäsentietolomake:
Peruskurssin jäsentietolomake

Aikidon kevään 2020 peruskurssi alkaa lajikokeilu- ja esittelytilaisuudella keskiviikkona 29.1. klo 19.00 osoitteessa Väinämöisentie 2, Lahti.

Ota mukaan sisäliikuntavarusteet. Tilaisuus on maksuton eikä osallistujat sitoudu mihinkään. Lajikokeilua voi tulla myös seuraamaan sivusta, jos ei halua vielä osallistua.

Tästä voit katsella millaista meillä on normaaleissa harjoituksissa.

Kurssille voi liittyä peruskurssiharjoituksissa helmi- ja maaliskuun ajan, tulemalla peruskurssiharjoituksiin keskiviikkoisin ja lauantaisin. Ensimmäinen kurssiharjoitus on myös keskiviikkona 29.1. klo 19.00-20.30.

Peruskurssiharjoitukset

Keskiviikko 19.00 - 20.30
Lauantai 10.30 - 12.00

Maksut

130 euroa puoli vuotta tai 250 euroa vuoden 2020 loppuun (opiskelijat ja työttömät 110 tai 200 euroa)

Maksuohjeet löydät täältä!


Voit käydä kaksi viikkoa kokeilemassa lajia maksutta ja päättää sen jälkeen haluatko  jatkaa ja maksaa kurssimaksun.

Kurssin aikana teemme mahdollisesti yhteistilauksen harjoituspuvuista. Puvun hinta on koosta riippuen n. 55-70 euroa Puvun voi hankkia myös itse, tai käyttää vanhaa judo- tai vastaavaa pukua.

Peruskurssi päättyy joulukuussa 6. kyun graduointiin eli vyökokeeseen. Graduointimaksu on 25 euroa ja sisältää aikidopassin. Suomen aikidoliitto vaatii graduointiin ja liiton tapahtumiin osallistuvilta voimassaolevan aikidolisenssin. Lisenssi sisältää tapaturmavakuutuksen. Suomen Aikidoliitto tarjoaaa aikidon peruskurssin aloittaville peruskurssin ajaksi vakuutuksen maksutta.  Lisätietoa lisenssistä ja peruskurssivakuutuksesta Suomen aikidoliiton sivuilta.

Hyväksymme maksuvälineinä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä ePassin!

Kurssin alaikäraja on 13 vuotta.

Varusteiksi peruskurssille käy verryttelyhousut ja t-paita. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan pyyhe sekä peseytymisvälineet, ja sandaalit tai vastaavat sisäjalkineet liikkumiseen pukuhuoneen ja harjoitusmaton välillä.

Näytös ja harjoitukset pidetään osoitteessa Väinämöisentie 2, Lahti.
Näytä kartalla

Dojon sisäänkäynti:

Tiedustelut:

Toni Vertanen
Puh. 044 302 6151
toni.vertanen@gmail.com