Aikidon peruskurssi ja näytös 30.1.2019 klo 18.30

Aikidon kevään 2019 peruskurssi alkaa aikidonäytöksellä keskiviikkona 30.1. klo 18.30 osoitteessa Väinämöisentie 2, Lahti.

Aikido on vanhoihin japanilaisiin aseellisiin ja aseettomiin taistelutaitoihin perustuva budolaji, jossa pääpaino on itsensä kehittämisellä, ei vastustajan voittamisella.
Hyökkääjän voima ohjataan ympyräliikkeen avulla haluttuun suuntaan. Tekniikka päättyy heittoon tai hallintalukkoon. Aikidossa ei ole kilpailutoimintaa eikä kamppailua, minkä vuoksi eri kokoiset ja tasoiset voivat harjoitella turvallisesti yhdessä.

Jos et pääse näytökseen, tästä voit katsella millaista meillä on normaaleissa harjoituksissa.

Kurssille voi liittyä peruskurssiharjoituksissa helmi- ja maaliskuun ajan, tulemalla peruskurssiharjoituksiin keskiviikkoisin ja lauantaisin. Ensimmäinen kurssiharjoitus lauantaina 2.2. klo 10.30-12.00.

Peruskurssiharjoitukset

Keskiviikko 17.30 - 18.45
Lauantai 10.30 - 12.00

Maksut

125 euroa puoli vuotta tai 215 euroa vuoden 2019 loppuun (opiskelijat ja työttömät 95 euroa ja 160 euroa)

Maksuohjeet löydät täältä!


Voit käydä kaksi viikkoa kokeilemassa lajia maksutta ja päättää sen jälkeen haluatko  jatkaa ja maksaa kurssimaksun.

Kurssin aikana teemme yhteistilauksen harjoituspuvuista. Puvun hinta on koosta riippuen n. 55-70€ Puvun voi hankkia myös itse, tai käyttää vanhaa judo- tai vastaavaa pukua.

Peruskurssi päättyy toukokuussa 6. kyun graduointiin eli vyökokeeseen. Graduointimaksu on 25 euroa ja sisältää aikidopassin. Suomen aikidoliitto vaatii graduointiin ja liiton tapahtumiin osallistuvilta voimassaolevan aikidolisenssin. Lisenssi sisältää tapaturmavakuutuksen. Vuoden 2018 alusta Suomen Aikidoliitto tarjoaaa aikidon peruskurssin aloittaville peruskurssin ajaksi vakuutuksen maksutta.  Lisätietoa lisenssistä ja peruskurssivakuutuksesta Suomen aikidoliiton sivuilta.

Hyväksymme maksuvälineinä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä ePassin!

Kurssin alaikäraja on 13 vuotta.

Varusteiksi peruskurssille käy verryttelyhousut ja t-paita. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan pyyhe sekä peseytymisvälineet, ja sandaalit tai vastaavat sisäjalkineet liikkumiseen pukuhuoneen ja harjoitusmaton välillä.

Näytös ja harjoitukset pidetään osoitteessa Väinämöisentie 2, Lahti.
Näytä kartalla

Dojon sisäänkäynti:

Tiedustelut:

Toni Vertanen
Puh. 044 302 6151
toni.vertanen@gmail.com