Aikidon peruskurssi keväällä 2018

Aikido on vanhoihin japanilaisiin aseellisiin ja aseettomiin taistelutaitoihin perustuva budolaji, jossa pääpaino on itsensä kehittämisellä, ei vastustajan voittamisella.
Hyökkääjän voima ohjataan ympyräliikkeen avulla haluttuun suuntaan. Tekniikka päättyy heittoon tai hallintalukkoon. Aikidossa ei ole kilpailutoimintaa eikä kamppailua, minkä vuoksi eri kokoiset ja tasoiset voivat harjoitella turvallisesti yhdessä.

Kurssille voi liittyä peruskurssiharjoituksissa helmi- ja maaliskuun ajan, tulemalla peruskurssiharjoituksiin keskiviikkoisin ja lauantaisin. Harjoitusajat alempana.

Maksut

215 euroa koko vuosi 2018 (opiskelijat ja työttömät 160 euroa)

125 euroa puoli vuotta (opiskelijat ja työttömät 95 euroa)

Maksuohjeet löydät täältä!


Voit käydä kaksi viikkoa kokeilemassa lajia maksutta ja päättää sen jälkeen haaluatko  jatkaa ja maksaa kurssimaksun. Aikidon kurssimaksu oikeuttaa käymään myös keskiviikon qigong-harjoituksisssa. Ks. lisäinfoa täältä!

Kurssin aikana teemme yhteistilauksen harjoituspuvuista. Puvun hinta on koosta riippuen n. 45-55€ Puvun voi hankkia myös itse, tai käyttää vanhaa judo- tai vastaavaa pukua.

Peruskurssi päättyy toukokuussa 6. kyun graduointiin eli vyökokeeseen. Graduointimaksu on 25 euroa ja sisältää aikidopassin. Suomen aikidoliitto vaatii graduointiin ja liiton tapahtumiin osallistuvilta voimassaolevan aikidolisenssin. Lisenssi sisältää tapaturmavakuutuksen. Vuoden 2018 alusta Suomen Aikidoliitto tarjoaaa aikidon peruskurssin aloittaville peruskurssin ajaksi vakuutuksen maksutta.  Lisätietoa lisenssistä ja peruskurssivakuutuksesta Suomen aikidoliiton sivuilta.

Hyväksymme maksuvälineinä myös Smartumin ja Luottokunnan liikuntasetelit, sekä Sporttipassin/ePassin!

Kurssin alaikäraja on 13 vuotta.

Varusteiksi peruskurssille käy verryttelyhousut ja t-paita. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan pyyhe sekä peseytymisvälineet, ja sandaalit tai vastaavat sisäjalkineet liikkumiseen pukuhuoneen ja harjoitusmaton välillä.

Peruskurssiharjoitukset

Keskiviikko 18.00-19.30
Lauantai 11.30 - 13.00


Näytös ja harjoitukset pidetään osoitteessa Väinmöisentie 2, Lahti.
Näytä kartalla

Dojon sisäänkäynti:

Tiedustelut:

Toni Vertanen
Puh. 044 302 6151
toni.vertanen@gmail.com